Termeni si conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti posta opiniile dumneavoastra pe site-ul www.pluszfm.ro.

Accesul si utilizarea site-ului www.pluszfm.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Postarea opiniilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 1. Orice forma de reclama este strict interzisa. Nu folositi site-ul pentru a promova alte site-uri, afaceri sau interese, reclame la lucruri sau servicii pe care le cumparati / vindeti / schimbati in viata reala.
 2. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.
 3. Este interzis spam-ul (postari multiple ale aceluiasi mesaj)
 4. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar in discutiile cu alti utilizatori.
 5. Sunt interzise materialele scrise cu ura, resentiment, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva. Injuriile de orice fel nu sunt premise.
 6. Sunt interzise mesajele care incita la actiuni ilegale.
 7. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene.
 8. Nu sunt permise discriminarile referitoare la sex, varsta, religie, etnie, orientare sexuala ori alte discriminari personale
 9. Nu este permisa promovarea activitatilor infractionale sau a utilizarii bunurilor sau substantelor ilegale (exemplu: droguri)
 10. Este interzis furtul de semnatura al altor utilizatori
 11. Sunt interzise cererile de ajutor referitoare la software pirat sau CD-key-uri pentru asemenea software / jocuri
 12. Toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acesta), motiv pentru care nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Plusz FM.
 13. www.pluszfm.ro nu ofera garantii pentru lipsa de acuratete a opiniilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informatii prezentate. Mesajele exprima punctele de vedere ale autorului, nu punctele de vedere ale redactiei Plusz FM.

- www.pluszfm.ro isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila stergerea sau modificarea mesajelor instantaneu.

Atentie: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.

 1. Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la postarea comentariilor (sau va fi contactat providerul de servicii Internet).
 2. Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, www.pluszfm.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.
 3. Postarea unui mesaj pe unul din forumurile puse la dispozitie inseamna acceptarea tacita a continutului acestui regulament.

Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice postarea opiniilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.